tack för mig ;)

äh ,lägger ner med bloggen :)

idolfinal

målade precis rummet, inte riktigt klart ännu men halvt iaf:) det blir en lila färg som passar mycket bra där, höhö!
ikväll blir det globen , idolfinal :D är fett taggad haha, alla tycker jag är nooooerd :P

fullt upp

har inte skrivit på några dagar men jag har inte orkat och har inte hunnit. ska skärpa till mig :)

vi gick långt..

igårkväll var jag med jessica och mathilda. vi va först hemma hos jessica, satt och snackade om allt möljigt. senare smsade makkan och sa att vi skulle komma hem till john, så vi gick från gribbylund till storstugan som ligger vid täby centrum, damn vad snabba vi är ! när man kommer in där är det som att komma in i ett enda stort moln..alla sitter och röker och det är lite äckligt. vi va där i ungefär 2 timmar sen gick vi hem igen :)

han är bäst


ROBIN BENGTSSON UTE UR IDOL!!
jag som ville se honom i finalen,

ps1a är knäppt

jag,malin,jessica och julia ska smygfota alla i klassen och göra ett stort album med bara klassen :) kan bli hel galet men ändå rätt så kul.
fick tillbaka psykologiprovet idag, och fick inte ig, wohoholoala! jag och m fick oss också en rejäl skrattstund när läraren sa till klassens chipspåse att vara tyst och hon vänder sig om och kollar på gud som vanligt, hon kan verkligen inte kolla rakt fram xD men nu ska jag kila iväg till morfar som fyller 65 år idag.

<3


..

So tell that someone that you love
Just what you're thinking of
If tomorrow never comes

usch för julkalendern

då va skolan slut och snart är det helg igen :) satt i aulan hela dagen och lyssna på olika människor som hade olika saker att prata om. basisten i hammerfall va där och spelade lite. jag&malin låg och halvsov halva tiden där inne..när allt va slut gick jag och några stycken till donken & efter det åkte jag hem :)
jag måste bara klaga lite på julkalendern,vad är det här?? skägget i brevlådan? vad är det för skit.. det ska ju vara sune, pelle svanslös och mysteriet på greveholm. allt det va såååå mycket bättre! stackars dagens småbarn

<3

matluktande mobil

den här dagen började med historia sen samhälle och efter det lunch :) på lunchen blev det mycket spanande på en viss kille som M är lite smått kär i. när vi skulle ta allt och gå från matsalen tappade J sin mobil i maten och den blev alldeles klattig av skinksås, jag kunde inte sluta skratta, så sjukt äckligt och sen luktade hennes mobil mat hela dagen xD sista lektionen va kommunikatio och den lektionen sööööööög! efter drog jag och J hem till mig och tjocka oss med choklad&såg på one tree hill , :)

<3

en dag i täby centrum

idag va man inte så mycket i skolan, gick på spanskan skippade resten. kan ångra mig lite nu efter, men jag får ta igen en annan dag :) jag&jessica satte oss på donken och åt rätt så länge och en skum kille kom och satte sig med oss och man ville bara att han skulle försvinna efter det så gick vi runt i flera timmar i täby med alla slags männsikor, bebisar,kompisar,vuxna och gamla haha hela tjocka släkten! efter allt gående blev jag så trött i benen att jag tog bussen hem, så nu ska jag sitta hemma resten av måndagen och ta det lugnt så jag orkar med dagen imorn :)





RSS 2.0