seg helg

kom precis hem från täby centrum efter timmars letande av kläder och julgrejer :)
igårkväll va jag hemma hela kvällen, kollade på film och massa teveprogram som gick på teve. var så sjukt trött att jag somnade framför teven , höhö!
<3

julen snart här

kvällen igår va rätt seg, finns inte så mkt att säga.
men idag har jag varit i täby centrum med pappa och kollat runt på massa saker och köpte lite julgrejer :) efter det åkte jag hem till mamma och kollade på en film o mitt i filmen ringde jessica och frågade om jag ville komma till gribbylund centrum och träffa henne och snacka lite om kuliga saker. Ikväll hoppas jag att det händer något riktigt kul faktiskt :)

<3

jessica på middag

då va veckan slut, wiho :D så skönt med helger, man kan göra vad man vill på dagarna, man kan gå o lägga sig är man vill och gå upp hur sent som helst! har inga planer för fredagskvällen, blir kanske berga eller idolmys :)
men just nu sitter jag och väntar på jessica som ska komma hit och äta middag, snacka lite tjejsnack osv, ska bli mysigt!

<3

rolig mening på engelska!

vad kan denna mening betyda?
'the fox had its right foreleg caught securely in traps jaws'
Jag&Malin satt och funderade länge på engleskan på vad den betydde och kom fram till att den betydde ,
' rävens högra framben var kastat i trappen' men nej så va det ju inte, hahaha :D

dagen innan fredag ;)

psykologi prov idag, gick ganska bra faktiskt , känns det som iaf :) jag har börjat irritera mig på A som fan, så jävla jobbig...pratade med studievägledaren idag om att byta klass och spanskagrupp får se hur det blir med allt det där, jag kan inte bestämma mig. förslag?
efter skola var jag lite med therese jessia och julia, vi gick runt i täbyc lite, sen va vi tvungna att åka hem och se på älskade one tree hill, det är seriöst det bästa programmet jag har sett, skulle inte banga på att leva med dom speciellt inte med dom snygga killarna!! (A)

Onsdag

dagen började med idrott, vi skulle klättra..aldrig i livet ! jag spelade innebandy ist med 3 andra i min klass och ena bruden sköt mig på armen så jag höll på att dö, fick skit stort runt märke på armen! sen va det engelska, och vi har fått platser av våran lärare så vi ska lära känna varandra bättre,men jag och malin blir bara ledsna för vi vill sitta bredvid varandra hihi! På svenskalektionen kom nån Oskar, skön snubbe som pratade om sex,individer&samhället, mycket kul :) Man fick reda på mycket om vad klassen tyckte om sex, typ att Anton tycker man är man när man får hår på bollarna xD!
 PUSS

jag äter pannkakor medans barn dör i bolivia

då va man mätt, har tryckt i mig massor med pannkakor som mamma har gjort till mig :) mums
och vad hände i skolan idag, lyssna på en kille i 3an som berättade om barnen i bolivia som svälter och dör som i ska ge pengar till. efter han snackat klart fick vi börja på vårat projektarbete som jag och julia gör. vi ska ha lite intervjuer och sånt om bulemi och anorexi. sen lite genomgång på provet vi ska ha på torsdag i psykologi :O hemma har jag snackat ganska mycket med M det va länge sen faktiskt :) men nu ska jag kolla på teve och göra engelska läxan

<3

sovmorgon

skööööön morgon, har inget historia idag så har sovmorgon till halv tolv :) så har bara två lektioner idag, samhällskunskap och kommunikation. har megastort prov på torsdag som jag inte ens har börjat plugga på, borde nog göra det idag efter skolan !
men nu måste jag fixa klart mig så jag inte missar bussen :P

JKamm

VILL HA!


HJÄLP!

idag i skolan har det varit mycket snack om att folket ska byta klass eller skola från våran klass, det är typ 5 stycken plus jag som vill byta..vet inte riktigt hur jag vill göra, funderar på hpklassen. hjääääälp .  annars har dagen varit som vanligt, fick ig på matteprovet men va inte långt ifrån g :P och gjorde projektarbete på svenskan men fick sluta tidigare, som vanligt :)
& förresten, vad mycket snöööö det har kommit!!  har dock varit ganska jobbigt med stormen som varit under dagen menmen,

J


lite konstigt

idag var det en liten konstig dag.. va hemma hos en kille, Teo, som jag brukar vara hemma hos, men denna gång var jag inte med honom utan hans brorsa Ramme.. jag och ramme är också kompisar men inte lika bra som jag och teo. Jag&R kollade på filmen 'iron man' lite för killig för min smak men den va bra ändå :)
men nu ska jag bara kolla på teve och käka godis :D

puss


22/11

vad har jag gjort ikväll? jo först drog jag ner till corner träffade jessica, emil, tysk och amanda, vi drog in på gården för att det va så jävla kallt sen blev det för tråkigt så jag&jessica gick hem till en kille som heter emil och värmde oss där ist och fick höra på intressenta historier :) sen fick jag ett sms av ramme, snällaste killen i världen,  och frågade om jag och jessica ville komma till berga och se film o dricka lite öl, självklart gjorde vi det! Under bilresan från täby till berga fick man reda på saker om kille som är en av mina bästa vänner ..så just nu är han helt körd i mina ögon!!
 
J


snöööö

fredagskvällen tillbringade jag, jessica och nelson hemma hos sebbe. fick chips och gooda drinkar :) spelade lite tvspel och sällskapsspelet 'absolut överrens', trevlig kväll!
när jag vaknade imorse va det snö överallt, myyyyycket snö. blev stört glad och ville ut och göra änglar och kasta mig i snön men nej kollade hellre på gårdagens avsnitt av idol som jag missade, fick också reda på att jag ska på finalen i gloooben :D superkul! ikväll har jag inga planer, är taggad på att vara ute i snön, men vi får se.

PUSS


fredagkväll

jaha, vad händer ikväll då? nada.. måste ju hitta på nånting!
har fått lite napp på ramme, får se vad han har o komma med för förslag haha. annars får man väl sitta hemma och se på idol & sen blir det väl sova , gick upp tidigt imorse!
Skoldagen har varit skön,natur, musik i aulan och ena killen likna en gammal kärlekskille höhö och sista lektionen engelska :)



....

i'm sorry fore the thing that I did not say
like how you are the best thing in my world
I'll be the reason for your pain
and you can put that blame on me

God kväll

Blogg.. har aldrig funderat på att skaffa blogg men så blev det :) haha

Skoldagen var rolig idag, vi gjorde sammarbetsövningar och sen fick vi gå hem. Gick till älskade donken med Jessica&Anton och proppade i oss massa tjockismat! Drog sen hem till mamma med Jessica och vi glodde på teve och åt ännu mera :)
Senare ikväll ska jag göra klart engelska läxan som är lite sent inlämnad..menmen.

<3 Jennie


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0