Löööördag

vaknade runt ett idag och gjorde ingenting tills typ klockan fyra. då drog jag med mig min lillasyster till täby centrum för jag tänkte köpa en tröja, men den fanns inte kvar eller så va jag dålig på att leta :) senare ikväll ska jag kanske träffa markus och se vad han ska hitta på.annars vet jag inte :)

fredagskvällen

kvällen började med att jag låg hemma i soffan och glodde på lets dance. men runt nio ringde jessica och sa att jag skulle med på lokalfest på åkerbyvägen. jag mötte henne och emma i gribban och så drog vi oss dit :) först va det ganska kul där och man fick champagne o grejer . men sen blev det rätt tråkigt, så jag drog hem vi halv 2 :)

heeeelg

galet vad den här veckan har gått fort! på fredagar har jag bara två lektioner, sjukt skönt det är. på naturvetenskapen gjorde vi inte så mkt, pratade om miljön om jag inte minns helt fel ;P efter det gick vi till aulan och lyssnade på en politiskt debatt om israel/palestina, jag ville ha fight och det blev det nästan ;D jag hejade på killen för han va inte så efterbliven som tjejen var. sista lektion är engelska och jag & malin jobbade på jättebra :)

jag fattar ingenting, det känns helt tomt.. asså jag blir galen


västafrikansk dans & dans

idag va det idrottsdag eller kanske friluftsdag? sameshit. jag hade valt västafrikansk dans och dans. västafrikanska dansen var itne alls som jag hade tänkt mig och hon som lärde ut va helt gaalen. men jag & julia hade vår egna lilla dans som va mycket bättre och lättare :) den andra dansen var jag inte med på för jag va så mätt x)
efter det mötte jag upp pappa och vi åkte till ikea, där hittade jag en spegel som jag ska ha mitt rum,wie! senare ska jag plugga engelskan som jag ska redovisa imorgon.

....

' man kan låtsas att man skiter i sin morsa, men man bryr sig så jävla mycket '

soft dag

dagen började klockan 14.15, då hade vi salskrivning, det var en svenskauppgift om historien (?) man skulle skriva minst 400 ord men jag skrev 642, woho! men det kändes rätt bra faktiskt :) när jag var klar var jessica också klar, så vi drog hem till henne med massa choklad och kollade på one tree hill. ikväll blir det top model och lite plugg :)



!

LOVE, RESPECT AND TRUST

tröttis

fyyy vad jag är trött idag. dagen började inte speciellt bra, va på dåligt humör men sen blev det bättre och bättre under dagen :) jag och malin åt lunch jätte länge idag, va rätt mysigt och vi hade mycket att prata om. det blev mycket spanande idag på hetnosarnas hetnos idag haha ;D jag och malin har också gjort ett hemligt brev som vi måste klara tills vi gått ut 3an. resten av dagen ska jag kolla på one tree hill, packa och dra till mamma.
!!

hejsanhoppsan

malin tyckte jag skulle börja med bloggen igen, så då gör jag väl det :) jag tröttnar rätt fort på saker, men enligt malin så vänjer man sig och det blir kul igen.
idag är det måndag, första lektionen va spanska och jag fick tillbaka mitt prov som jag gjorde i torsdags. fick G , måste nog vara första gången på 4 år, grattis på mig :) mattelektionen blev lyssnapåmusik lektion för jag va sjukt trött. sista lektionen men inte minsta sket jag i, gillar inte läraren nånstans får paaanik när jag har historia så då packar jag ihop mina grejer och går hem!

RSS 2.0